Sangiacomo

Sangiacomo is een familie bedrijf met een historie van meer dan 50 jaar. De modulaire moderne design programma’s die wij produceren voor de woon- en slaapvertrekken onderscheiden zich door de vele mogelijkheden, bijna onbeperkt, in combinatie met een ongekende kwaliteit en prijsstelling. Daarnaast onze levering betrouwbaarheid van 99% maken dat de collectie zeer succesvol is in vele landen in de wereld. Het resultaat is een grote collectie waardoor men bijna met één producent van kasten kan voldoen aan alle wensen van de klant. In 2018 hebben wij het meest complete kledingkasten programma dat leverbaar is geïntroduceerd.

Sangiacomo is de meest succesvolle producent van kasten systemen in Italië.

Geschiedenis:

De firma Sangiacomo werd geboren in 1968 in Brugnera, in de provincie Pordenone door de heer Piovesane. In 1971 verhuisde men naar zijn huidige lokatie in Cecchini di Pasiano. In 1987 verwierf Sangiacomo de firma Meson’s Cucine . Deze Keuken firma vertegenwoordig ik per mei 2017. De tweede generatie, 3 zonen, zijn nu de drijvende krachten van de firma Sangiacomo.

De continue aandacht voor de ontwikkeling van markten, de zorgvuldige zoektocht naar de esthetische en functionele kwaliteit, de zorgvuldige selectie van materialen geven altijd een toegevoegde waarde aan de producten van Sangiacomo waardoor wij in staat zijn om ons te onderscheiden van de concurrentie.

Filosofie:

Sangiacomo is een bedrijf dat succes heeft bereikt dankzij de moed, creativiteit en passie waarmee gewerkt wordt. Een continu proces van kwaliteit verbeteringen van onze producten en de prijsstelling. De hoge kwaliteitsnormen van haar productie maakt Sangiacomo zeer succesvol. De continu prestatieverbetering en investeringen in onderzoek en ontwikkeling zijn de fundamentele plicht van een bedrijf om de constant hoge tevredenheid van haar klanten te behouden. Daarnaast hebben wij een 100% leveringsbetrouwbaarheid.

Producttechnologie:

200 medewerkers in de fabriek, en in totaal meer dan 1.500 indirecte werknemers en een totaal oppervlakte van 45.000 vierkante meter gewijd aan de productie. Vier merken om de verschillende markten te bedienen.

Wij bieden meer dan 150 meubelprogramma's met ideeën en oplossingen met een ruime keuze aan materialen, kleuren, maten en aanpasbare accessoires... Een zeer moderne productietechnologie en kwaliteitscontrole. Sangiacomo gebruikt materialen en verpakkingen die aan de strengste voorschriften voldoen.

Documentatie en foto’s zijn zeer actueel. In 2017 brachten wij 4 nieuwe verkoopboeken uit met de mooiste foto's. Deze documentatie vind u ook op onze website. In 2018 een nieuw kledingkasten programma voortbordurend op de bestaande kledingkasten maar met nog meer fronten en mogelijkheden.
Daarnaast heeft de firma Sangiacomo een computer planning programma. Deze wordt gratis ter beschikking gegeven aan onze dealers.

Nu meer dan 10 jaar werk ik samen met Sangiacomo met steeds meer succes. Mijn klanten en ik worden steeds enthousiaster over de collectie en de vele mogelijkheden.

Bezoek de website van Sangiacomo.


sangiacomo