Saba Italia

kwaliteit, ethiek en passie voor Indoor en Outdoor.
Saba is opgericht in 1987 en werkt sindsdien aan moderne ontwerp concepten. Zowel het concept als de materiaalkeuze, vakmanschap en fabricage worden geleid door de wens om te experimenteren zonder de grens te overschrijden, ondersteund door constante aandacht voor kwaliteit en ergonomie. Saba is van mening dat designproducten niet alleen technisch uitstekend moeten zijn, maar ook moeten beantwoorden aan de echte behoeften van de consument, en esthetiek moeten bieden om de emoties op te wekken. Technologische innovatie . Saba maakt gebruik van ultraprecieze machines om te zorgen voor optimalisatie en controle in elke productiefase. De ervaring van onze bekwame vakmensen is nog steeds een essentieel ingrediënt. De selectie van hoogwaardige materialen vormt de basis voor elk nieuw project. Wat Saba onderscheidt, is de onmiskenbare stijl waarin elke vorm wordt gecombineerd met de poëzie van de kleuren en het materiaal van de stoffen. Elke collectie heeft zijn eigen karakter en vormgeving, waardoor de verschillende modellen kunnen worden gevormd en aangepast aan de ergonomische eisen.

Maatwerk projecten
De ontwerpen van Saba zijn “maatwerk”. Het bedrijf biedt zijn klanten een grote verscheidenheid aan verschillende stijlen, plus de toegevoegde waarde om te kiezen uit een uitgebreide selectie van strakke en elegante stoffen, zodat elke
klant zijn eigen zeer persoonlijke model kan samenstellen. De Saba-collectie is gebaseerd op functionaliteit, modern design met een zeer goed comfort. Een moderne collectie die opvalt en veel wordt afgebeeld in de meest vooraanstaande interieur tijdschriften en interieurs in Italië , in Nederland en de rest van de wereld.

Saba: een eigentijdse visie op innovatie die nieuwe mogelijkheden biedt in het ontwerp van uw indoor en outdoor living.
Bij Saba stoppen we nooit met het verkennen van nieuwe ideeën, omdat de wereld van het interieur en exterieur nooit stopt met evolueren. Wij verhuizen met u mee, met uw manier van leven en het inrichten indoor en outdoor.

Projecten:

Saba heeft de afgelopen jaren haar contractportefeuille verder uitgebouwd. Projecten in de horeca, commercie, kantoor en woningbouw. Onze producten worden geselecteerd door architectuur- en interieurstudio's over de hele wereld die ontwerpen voor deze groeiende sector. Saba heeft productlijnen ontwikkeld die specifiek zijn ontworpen voor contractoplossingen met behoud van het erfgoed en de identiteit die het merk altijd heeft onderscheiden. Wij hebben een speciale collectie stoffen voor de projectmarkt ontwikkelt. Deze producten en stoffen  hebben alle vereiste certificeringen voor contractgebruik. Hieronder een selectie van recente contractproducten met Saba-collecties. Aanbevolen projecten zijn onder meer: Ferrero Legno Headquarters (Cuneo, Italië), FORTISSIMO HQ (Tel Aviv, Israël), Horti 14 Boutique Hotel (Rome, Italië),